Torsdag...

Idag är det torsdag och jag sitter och väntar på att jag ska åka till jobbet :( det ser ja inte fram emot för slutar nämligen klockan 20.00 idag. Det är lite surt, men men det är väl bara att stå ut ska ju inte jobba så länge till. Ska nog gå nångång i december tror jag.

Igår vare storhandling också. Vi åkte med älsklings pappa och hans fru till ica maxi. Handlade för ungefär 2000 kr :P
Vi träffade kathleen och hennes lilla december också :) hon har blivit så stor!
Sen när vi skulle åka därifrån vare kö ut från parkeringen :S tog kanske 20 minuter innan vi va ute på vägen, skit jobbigt.

På söndag kommer mamma och pappa hem från en 2 veckor lång semester i grekland, så orättvist! men då ska jag iaf ta deras digitalkamera och ta lite bilder på magen och så så man har det. :)
Och nu när dom kommer hem också så ska jag sätta fart med körkortet så jag har det också :)

Nu ska jag fixa det sista innan jag åker till jobbet!

Hej svejs!

Vecka 16.

Idag har jag varit hos barnmorskan på Mvc och nu är jag i vecka 16. Vi fick lyssna på lillens hjärta :) det va jätte roligt att höra. Det slår så himla snabbt. Deras puls slår ungefär dubbelt så snabbt som våran gör.
Sen så sa hon också att jag måste börja dricka mer och äta ordentligt för mitt blodtryck va lite lågt nu. Och det är vanligt vid den här tiden i graviditeten.
Jag har haft ont i huvudet i typ en vecka nu och har varit yr i huvudet och jätte trött hela tiden så nu är det ganska jobbigt. Ska börja käka lite järn tabletter också och se om det hjälper.
Lillen är iaf ca 14 - 16 cm och väger ca 110 gram. De växer så fort nu :) Längtar tills den börjar sparka så man känner av det :) Den kan nu också skilja mellan ljus och mörker även fast ögonen fortfarande är slutna.

Just nu sitter jag på biltvätten och väntar på att märts bli ska bli klar så ska hon skjutsa hem mig. Jag mötte henne i södertälje när hon slutade så åt vi lunch och så shoppade vi lite.
Jag hittade två mama tröjor på HM och ett par strumpbyxor och sen en ny väska :)

Nästa gång jag ska till barnmorskan är den 26 september men kommer skriva innan dess. Plus att jag ska på ultraljud den 18 september :)

Hej svejs!

:D

Haha nu har jag också en blogg :P

Kan inte lova att ja kommer vara så aktiv men ska försöka.

Gjorde den mest för att ni ska kunna följa min graviditet :)

Just nu är jag i vecka 15. Den är inte så stor ännu, ca 13 cm och väger ca 80 gram. Åå min lilla plutt :)
Den kan nu börja uppfatta ljud och så också. Så nu får man sluta skrika och svära när det inte går som man vill hehe.
Ska till mödravårdcentralen på måndag så då kan ja berätta lite mer.

Nu ska ja göra mig klar och åka och handla, fick lön idag ;)

Hej svejs!

RSS 2.0