Torsdag.

Idag har jag varit i Skärholmen med märt. :) Har shoppat massor med bebiskläder :P dom är så söta så det går inte att hålla sig. :) sen åt vi lunch där också. :) en riktigt trevlig dag var det :)

Imorgon ska jag till barnmorskan på mvc. Klockan 9, usch va jobbigt. Sen efter det ska vi åka och hämta lilla William och ha honom hela dagen och hela natten till och med :) ska bli riktigt kul :) han är så söt!

Nu sitter jag och väntar på att min älskling ska komma hem så vi kan laga mat. Vet inte va vi ska äta idag faktiskt.
Kom på idag också när jag shoppade att han fyller år om drygt 2 veckor. Och har ingen aning om vad jag ska köpa till honom..?!
Men men får se vad vi hittar på.

Ha det så bra allihop!

Hej svejs!


Vecka 18.

Nu är jag i vecka 18, igen hehe.. näe då :P men trodde ju att ja va det förut när ja låg lite före.
Händer i princip ingenting just nu så har inte så mycke och skriva...
Uppdaterar när det hänt nå roligt :P

Hej svejs!

Ultraljudet.

Fy fan va häftigt det va!! :D va så himla roligt. Äntligen fick jag se min lilla älskling där inne. Så söt hihi :)
Jag fick lägga mig ner och så sprutade hon på nån gel sen började hon röra apparaten över min mage. Fick ligga och kolla upp på en liten skärm som hängde ner från taket. Man såg jätte bra. Det är helt sjukt egentligen.
Men iaf så hll hon på och kolla jätte länge och den låg tydligen för långt ner i livmodern så hon kunde inte mäta huvudet ordentligt. Så jag fick gå ut och dricka en kanna vatten för att fylla blåsan men det hjälpte inte så fick en ny tid den 8 oktober så att hon kan kolla och mäta igen ordentligt så hoppas den ligger bra då. Och då ska vi ta bilder också för hon fick inte till nån bra bild nu.
Sen så frågade jag om man kunde se va det va för nå kön. Hon sa att det va lite svårt och se, dels för att den låg ju så långt ner och för att den rörde så mycket på sig så hon trodde vi skulle få veta nästa gång.
Men så sa hon vänta och frös bilden. Då såg man en liten liten snopp där. Då fick hon in den perfekta bilden. Så vi ska få en liten kille :D då kom det tårar kan jag säga :P
Fick också veta att jag bara är i vecka 17 och inte 19. Så nu är HAN beräknad att komma den 24 februari :D
Hans hjärtslag va jätte bra och han rörde sig jätte bra. Så är så himla skönt och veta att han mår bra därinne.
Han rörde sig hela tiden när vi kollde :) Han kliade sig på huvudet och foten eller va han nu gjorde hehe :) och om ett par veckor kommer jag känna sparkar och så för han är inte tillräckligt stark ännu.

Det va nog allt. Som jag kommer på nu iaf. :P

Nu ska jag och min älskade lilla bebis äta nåt :)

Hej svejs!

Ps. Är så himla GLAD!! :D

Onsdag...

Idag är det dax för jobb. Usch usch! hatar mitt jobb så dom dagar jag jobbar vill jag bara försvinna. Men man måste ju för lillens skull så vi får mycket pengar sen när vi ska vara hemma så länge.
Har precis bråkat med Stefan också och det gjorde ju inte dagen bättre. Började t.o.m gråta så nu ser man ut som hej kom och hjälp mig! Hatar att bråka med honom. Speciellt i telefonen för då går jag runt med en klump i magen tills vi båda kommer hem och träffas.
Du ska iaf veta att jag älskar dig av hela mitt hjärta älskling!

Har fortfarande kramper i magen, speciellt på kvällarna. Skit jobbigt. Det känns som att det är nå farligt men det är det ju inte. Det känns som att det är farligt också bara för att jag inte har känt nå rörelser eller sparkar än... men det står på en hemsida att man inte ska vara orolig om man inte har gjort det än för det kan dröja ett tag till. Det är olika på alla.
Hoppas iaf att lillen sparkar till ordentligt snart så mamma får känna :)

Nu ska jag göra i ordning det sista innan jag går till jobbet.
Är lite nervös för imorgon också. Då är det nämligen dax för efterlängtade ultraljudet :) Längtar så mycket!! kommer inte kunna sova inatt :P

Hej Svejs!

Vecka 19.

Nu går jag in i vecka 19 :) nu börjar min plutt bli stor :P
Är ca 20 cm lång och väger knappt 250 gram.
Anlagen till mjölktänderna är nu färdiga och bakom dom bildas redan anlagen till vuxentänderna.
Har väldigt ont i ryggen och i magen, eller i livmodern typ. Har värsta kramperna. Foglossning kallas det.
Det kan vara bäckenlederna, musklerna eller dom talrika ledbanden runt om bäckenet som utlöser smärtan.

Nu sitter jag och väntar på min märt. Vi ska kolla på våra bästa år och sen åka up till malin och fika :)
Sen ska jag nog åka hem till mamma och pappa och övningsköra lite kanske, om dom kan men det måste dom.

Min kusin ringde idag också och frågade om jag ville åka till turkiet med henne en vecka och självklart vill jag det :) måste bara kolla upp om ekonomin klarar det, men det tror jag :) skulle vara så himla skönt och komma härifrån och bara va, inte behöva tänka på nånting. Det skulle jag verkligen behöva.

näe nu kom märt så nu ska vi kolla på våra bästa år snart :) i våran nya skinnsoffa haha :P

Hej Svejs!


Vecka 18.

Idag går jag in i vecka 18. Snart har halva tiden gått :)
Är fortfarande seg och trött :(
Lill plutten är nu ca 18-19 cm lång och väger ca 170 gram.

Tungan har nu fått smaklökar och den kan reagera på fostervattnets smak.

Man kan också börja känna dom första rörelserna nu men det är inte ovanligt om det dröjer ett tag till.

Jag har iaf inte känt nåt än så länge :(


Idag blir det en hemma- hela- dagen dag. Är ledig ända tills på lördag. Av någon konstig anledning så fick jag bara tider på lördag och söndag :S men men, det är väl bara jobba då.

Sitter just nu och kollar på Tv. Ska snart ta tag i det jag ska göra, dvs, vika tvätt, byta lakan och det i sängen och städa undan lite skit.

Sen kommer min älskling hem från jobbet och då blir det till att laga middag. Ska nog göra kotletter med potatis idag och sås. Så himla gott :)


Näe nu börjar mitt program igen :P


Hej Svejs!


Vecka 17.

Idag går jag in i vecka 17. Nu tycker jag att det går ganska snabbt iaf, innan tyckte jag att det gick jätte segt.
Nu har jag blivit så där seg igen så man inte orkar nånting...
Det har känts bra ett tag nu. Jag har inte varit lika trött och hängig men nu kom det igen. Det går väl i vågor antar jag.
Nu är iaf min lilla skrutt ca 17 cm och väger ca 135 gram. :) Huvudet är ca 4 cm i diameter och fötterna är ca 2 cm långa.
Dom växer fort alltså. Längtar så fruktansvärt mycket!

Idag har jag varit hos tandläkaren, usch säger jag bara. Hatar och gå dit. Tycker det är så obehagligt när dom håller på i munnen och skit. Och det gör så jävla ont och ta kort! och dom skyndar sig ju inte heller när man sitter med den där i käften. Tårarna började fan rinna :P
Men som tur va så hade jag inga hål iaf så det va skönt. För nu måste ja börja betala när jag går till tandläkaren och det är inte billigt. 615 spänn kostar ett jävla besök. Tänk om man skulle ha hål och skit då, fy fan.

Nu sitter jag och väntar på att pappa ska ringa så ska vi ut och övningsköra :)

See you suckers!

Hej svejs!


RSS 2.0